Proběhlo soustředění ve Flemdě

30.10.2014 19:00

Tak a máme to za sebou... 

Jak jistě většina z nás dobře ví, od pátku 24.10. do neděle 26.10.2014 proběhlo ve Flemdě soustředění malých lyžařů, opět pod názvem podzimní tmelení. Ve čtvrtek jsme si uložili všechny věci potřebné pro nadcházející akci do naší oblíbené noclehárny a hned se vydali na trénink. Měli jsme běžecký trénink. Nějaké soutěže a hry a krásně nám uteklo odpoledne. Večerní program bylo zkoušení vybavení na lyžařskou sezónu. Všichni účastníci si domů odnesli lyžařské boty  a podle výšky jim budou přiděleny i lyže a hole. Večer před spaním projekce zasloužené pohádky. 

Sobota začala jak jinak na soustředění než rozcvičkou. Po snídani proběhla hygiena, krátká pauza a vydali jsme se na koloběžkový trénink. Vyrazili jsme směrem do Harachova. Projeli jsme celou tuto osadu a cestou zpět si ještě zasoutěžili na delši rovince v hotní části  Harachova. Cestou zpět už jsme se všichni pořádně těšili na oběd, který  jsme měli připraven v nemocniční jídelně. Kulajda a špagety přišly opravdu vhod. Odpolední trénink spočíval v krátkém rozběhání po Flemdě a následném turnaji ve vybíjené na hřišti u rybníka. Druhá odpolení fáze byla tréninkově relaxační, zajeli jsme si do Břidličné na bazén. To bylo velice příjemné zpestření. Po návratu nás, hlady, čekala večeře ve formě pomazánky s pečivem a pak už opět jen projekce pohádky na dobrou noc. 

Poslední den, neděle, byla  ve znamení soutěží. Nejprve jsme v bikeparku v horní části Flemdy měli soutěž v přeskoku přes švihadlo a v balancování na kladině. Pak jsme si dali na vyklusání orientační běh. Po tomhle sportovním dopoledni už následoval pouze oběd v nemocnici - řízeček s kaší byl fakt super. Po 13.té hodině si pro děti přišli  rodiče, mezitím jsme měli už i uklizeno a mohlo se domů.

Doufáme, že se dětem líbilo a těšíme se na další podobnou akci. 

 

 

Vaši trenéři

 

Fotogalerie:

https://tominger.rajce.net/Spani_ve_Flemde_podzim_2014