Závody Pořádané Vrbnem na Nové Vsi 29.12.2012

02.01.2013 19:15

Vrbno p. Pradědem 29.12.2012 - Nová Ves:

29.9.2012 jsme se zúčastnili prvních lyžařských závodů letošní sezóny. Ve Vrbně p. Pradědem neměli dost sněhu a proto, k naší radosti, přesunuli závod na Novou Ves. K naší radosti proto, že je to pro nás podstatě blíž a navíc zde tratě známe. Přivítal nás krásný slunečný den, teplota těsně pod nulou a na současné sněhové podmínky pěkně upravené tratě.

Na závod jsme vyzvali jen pár dětí, které už lyžovaly v předchozích sezónách, ale i z těchto již měla spousta jiné plány s rodiči, takže se nás sešlo pouze 8 závodníků/z toho dva tatínkové/-Matýsek, Vendulka, Kuba, Tomík, Vojta, Kryštof, Korejs a Tomáš, dále Marcela se Staňkou coby povzbuzovačky a paní Fryblíková s Aničkou, které jsou prostě báječný a vždyky a všude s námi:-).

Všichni statečně bojovali a užívali si téměř prvního lyžování. Protože jsou sněhové podmínky letos mizerné a naše děti stály na lyžích pouze jednou, byly mezi nimi minimální rozdíly, pomineme-li klub Fénix. Jsme však rádi, že jsme se s Jeseničáky konečně na sněhu potkali, protože v předchozích sezónách se nám to moc nedařilo.

Budeme se nyní těšit, že nám konečně napadne sníh a vyrazíme si společně jednak na trénink na sněhu, ale i na závody ve větším počtu závodníků.

Váš Tým

 

Výsledky:

výsledková-listina-KZ-Vrbno-p.P.-Nová-Ves-29.12.21012.pdf (71,2 kB)

Fotogalerie:

https://tominger.rajce.net/1.zavod-Nova_Ves

 

Fotky od fotografa SG Vrbno:

https://regesport-3.blog.cz/