Podzimní soustředění je za námi!

08.11.2016 21:55

Čtvrtečním tréninkem 27.10. nám začalo tradiční podzimní soustředění. Sešli jsme se klasicky v 16 hodin jak jsme zvyklí a dali jsme si běžeckou jednotku. Po ní krátká přestávka, té jsme využili k vybalení a přípravě na přenocování. Následovala večeře a vyrazili jsme společně na koupák do Slunce. Bazén byl velice příjemným zpestřením, byli jsme tu mimo jednoho pána sami, takže to stálo za to. Vyčváchali jsme se jako kačeny a vyrazili zpět do Flemdy. Ti co nespali s námi, si rodiče vyzvedli rovnou u bazénu. Spaní bylo v pohodě, všichni chrupkali jako do vody vhozeni.

V pátek ráno, rozcvička, snídaně, krátká přestávka na hygienu a už jsme se chystali na koloběžky. Vyrazili jsme tradičně směrem na Harrachov. Děti, co ještě nejsou s kolobkou velcí kámoši, tak zůstali se Staňkou ve Flemdě a zdokonalovaly si styl zde. Ostatní jsme dojeli nad Harrachov, zde jsem si dali nějaké soutěže a přesunuli se zpět. Čekal nás vytoužený oběd v nemocnici. Odpoledne jsem si zase chvíli odpočinuli a pak následoval indiánský běh do Hornoměstské zatáčky. Zde nám pobyt zpestřila krátká schovka, hod šiškou na cíl a na závěr výběh smrťáku na čas. Cesta zpět opět po indiánsku a měli jsme toho všichni dost. Následovala večeře ze všech možných dobrot, které nám připravily maminky, za což jim moc děkujeme. Večerním programem byly společenské  hry a v mezičase jsme dětem vydávali vybavení. Ve 22 hod opět večerka a krátce po ní byli opět všichni v limbu, bylo toho přes den opravdu dost.

Poslední den, pátek, jsme se přesunuli na hřiště k rybníku. Nejprve jsem si formou soutěže s hrablem uklidili listí a pokračovali dalšími hrami. Dopoledne jsme opět ukončili naší oblíbenou vybiškou. Po návratu opět následoval dobrý oběd v nemocnici a pak už jen balení a uklid. Mezi 14 – 15 hodinou si rodiče rozebrali unavené děti a my doufáme, že se všem líbilo a budeme se těšit na další soustředění. Pokud bude dostatek sněhu, chtěli bychom jej udělat v zimě.

 

Těšíme se, že nám to po dvou letech odmlky vyjde.

 

Vaši trenéři.