Veřejný závod lyžařů volnou technikou, Krajský přebor a Moravskoslezský Pohár Rýmařov 23.2.2013

02.03.2013 07:38

 

Poslední únorovou sobotu s datem 23. 2. 2013 pořádal SKI KLUB RD Rýmařov Krajský přebor v běhu na lyžích volnou technikou a současně byl tento závod posledním ze seriálu závodů o Pohár Moravskoslezského kraje. Dějištěm klání byl sportovně-kulturní areál zahrady Hedvy. Sjeli se závodníci z blízkého i vzdálenějšího okolí-celkem asi 120 závodníků různých věkových kategorií, počínaje Benjamínky a dospělými konče.

Počasí prověřilo celý organizační tým a také psychickou odolnost a fyzickou kondici všech sportovců, protože přívaly sněhu nebraly konce, sníh se valil z mraků, jako z protržené peřiny báby Fukéř. Tratě se musely průběžně udržovat a startovní reklamní brána se 2x povalila k zemi pod tíhou sněhánků.  Sněhové vločky při pohledu z bufetu byly fantastickým zážitkem Tento názor se jistě neshoduje s pocity rozhodčích na startu, v cíli i na trati, lyžaře-závodníky nevyjímaje.

Všem patří velký dík za účast v závodě, zvláště v takto náročném počasí, ať už se jedná o všechny kdo se podíleli na organizaci závodu, přes závodníky a v neposlední řadě těch, kteří přišli podpořit zápolící sportovce. 

 

Díky váš Tým

 

Výsledky v jednotlivých kategoriích jsou následující:

Krajský přebor Rýmařov výsledky.pdf (263,6 kB)

MSP konečné pořadí.pdf (48,5 kB)

 

Fotogalerie:

https://tominger.rajce.net/KZ_Rymarov_23.2.2013